top of page
Olivia-Lisko.jpg

YKSINLUISTELU

Teemu-Nymander2.jpg
HUIPPU-URHEILUN TÄHTIMERKKI YKSINLUISTELUSSA MYÖNNETTIIN VUONNA 2022.

Espoon Jäätaitureiden yksinluistelijat ovat menestyneet erinomaisesti kautta aikojen. Seurassamme on joka vuosi (1986-2023) ollut SM-mitalisteja ja useasti myös Suomen tai Pohjoismaiden mestari. Laura Lepistö on seuran ensimmäinen EM-mitalisti (pronssia 2008, kultaa 2009 ja hopeaa 2010) ja ensimmäinen MM-mitalisti (pronssia 2010). Viveca Lindfors saavutti EM-pronssia 2019. Kilparyhmissämme on vuosittain useita maajoukkueluistelijoita.

Meillä on innostava ja kannustava ilmapiiri, jossa jokainen luistelija voi tuntea itsensä tervetulleeksi ja arvostetuksi. Seurassamme korostetaan yhteistyötä ja toisten tukemista. Tämä luo motivoivan ja inspiroivan ympäristön, jossa jokainen voi tavoitella omia unelmiaan ja nauttia upeasta lajistamme. Tervetuloa yksinluistelun Tähtiseuraan!

TUTUSTU LUISTELIJOIHIMME

YKSINLUISTELUN VALMENTAJAT

Seuramme yksinluistelusta vastaa valmennustiimi päävalmentaja Virpi Horttanan johdolla. Vastuuvalmentajat Virpi “Vippe” Horttana, Kati Perokorpi ja Jutta Haapamäki ovat kaikki 3. tason valmentajia. 

“Vippe” on valmentanut Espoon Jäätaitureissa vuodesta 1987 alkaen.  Valmennustyö on palkittu Vuoden Valmentaja -palkinnoilla ja Vuoden parhaan yksilölajien naisvalmentajan palkinnolla. Sekä Vippe että Kati on palkittu Suomen opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämällä Liikuntakulttuurin ja urheilun ansiomitalilla kultaisin ristein.

Valmentajien sähköpostiosoitteet ovat muotoa

 etunimi.sukunimi(at)espoonjaataiturit.fi.

bottom of page