top of page
JyJä-lumit8.jpg

MUODOSTELMA-
LUISTELU

JKO_7232-(1).jpg
SEURAMME MUODOSTELMALUISTELUJOUKKUEITA KILPAILEE JOKAISESSA SUOMEN TAITOLUISTELULIITON  KILPAILUSARJASSA.

Meillä on innostava ja kannustava ilmapiiri, jossa jokainen luistelija voi tuntea itsensä tervetulleeksi ja arvostetuksi. Seurassamme korostetaan yhteistyötä ja toisten tukemista. Tämä luo motivoivan ja inspiroivan ympäristön, jossa jokainen voi tavoitella omia unelmiaan ja nauttia upeasta lajistamme.

Espoon Jäätaitureiden muodostelmajoukkueissa pääset osaksi innostavaa ja menestyksekästä muodostelmaluisteluyhteisöä. Tarjoamme sinulle laadukkaan valmennuksen, hyvät harjoitteluolosuhteet ja mahdollisuuden kehittyä luistelijana. Me luistelemme suurella sydämellä ja toivotamme sinut tervetulleeksi yhteiseen piiriimme!

TUTUSTU JOUKKUEISIIMME

MUODOSTELMALUISTELUN
VALMENTAJAT

Espoon Jäätaitureiden valmennustiimi koostuu kokeneista ja ammattitaitoisista valmentajista, joilla on syvällistä ymmärrystä lajin vaatimuksista. Valmentaminen on luistelijalähtöistä, yhteistyöhön perustuvaa ja tarjoaa luistelijoille kokonaisvaltaisen tuen harjoitteluun ja kilpailemiseen. 

Esimerkkinä korkealaatuisesta ja tuloksellisesta valmennuksesta Valley Bay Synchro -joukkueen valmennustiimi Henriikka Latva, Jenni Rahko ja Anna Karjalainen saivat Jesse Laesterän muistopalkinnon ”Elämän liekki” keväällä 2019. Perusteluissa kiitettiin tiimin johdonmukaista, laadukasta ja tuloksellista työtä espoolaisen muodostelmaluistelun eteenpäinviemiseksi. Tämä työ näkyy junioritason lisäksi myös Espoon Jäätaitureiden muiden sarjatasojen muodostelmajoukkueiden kehityksessä ja menestyksessä.

Valmentajien sähköpostiosoitteet ovat muotoa

 etunimi.sukunimi(at)espoonjaataiturit.fi.

bottom of page