top of page
JyJä20221204_1804PC049452_DxO-(1).jpg

SEURA

LUISTELUA SUURELLA SYDÄMELLÄ

Espoon Jäätaiturit on kansainvälisen tason huippuseura ja lämminhenkinen seurayhteisö. Meille on tärkeää, että seuramme arvot ohjaavat päivittäistä toimintaamme. Ilo, kannustavuus, tavoitteellisuus, turvallisuus ja yhteisöllisyys ovat asioita, jotka haluamme osaksi jokaisen luistelijan, valmentajan ja seuratoimijan arkea jäällä ja sen ulkopuolella.

 

Meillä luistellaan mottomme mukaisesti “suurella sydämellä”. Meille se tarkoittaa paitsi luistelun iloa ja intohimoa yksilötasolla, myös vastuullisuutta ja kaikkien huomiointia seuratasolla. Kannamme vastuuta jokaisen oikeudesta nauttia urheilusta terveellisesti ja turvallisesti sekä tulla kohdelluksi yhdenvertaisesti ja kunnioittavasti. 

 

Espoon Jäätaiturit ry perustettiin vuonna 1985. Kilpa- ja harrastustoiminnassamme on mukana lähes 800 lasta ja nuorta sekä noin 100 aikuista. Toiminnan mahdollistavat ammattitaitoiset valmentajamme sekä iso joukko vapaaehtoisia.

 

Jäätaiturit harjoittelevat Espoon jäähalleissa, pääasiassa Leppävaarassa, Matinkylässä ja Tapiolassa. Oheisharjoitustilat löytyvät yleensä aivan jäähallien lähiympäristöstä ja mahdollistavat tehokkaan harjoituskokonaisuuden.

Lue lisää seuran arvoista,visiosta ja strategiasta  toimintakäsikirjasta. Tutustu myös toimintasuunnitelmaan

VippeJaLinnea.jpg

JÄÄTAITURIN POLKU

Toimintaamme ovat tervetulleita mukaan niin huipulle tähtäävät urheilijat kuin kaikenikäiset innokkaat harrastajat. Meillä on mahdollista harrastaa yksin- ja muodostelmaluistelua, ja teemmekin tiivistä yhteistyötä eri lajien kesken. Pienen jäätaiturin polku alkaa usein luistelukoulusta edeten taitojen karttuessa kehitys- ja harrasteryhmiin sekä mahdollisesti aina kilparyhmiin asti. Jokaisen polku on oman näköisensä, mutta meiltä löytyy jokaiselle sopiva ryhmä, iästä ja taitotasosta riippumatta.

kaikki_taitol_rgb_72dpi.png

URHEILU LOISTAA TÄHTISEURASSA

Olympiakomitea, lajiliitot ja aluejärjestöt ovat yhdessä luoneet Tähtiseura-laatuohjelman, jonka tavoitteena on suomalaisen urheiluseuratoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen ja suomalaisen urheilun keskeisen vahvuuden, seuratoiminnan, tukeminen. Ohjelman tunnuksena on Tähtimerkki, joka viestii siitä, että seura täyttää sisältövaatimukset ja kaikille yhteiset johtamisen laatutekijät sekä kehittää säännöllisesti omaa toimintaansa ja seurakulttuuriaan.

Espoon Jäätaitureille on myönnetty Tähtimerkki kolmelta osa-alueelta. Lasten ja nuorten liikunnan Tähtimerkin saimme ensimmäisenä taitoluisteluseurana syksyllä 2020. Huippu-urheilun Tähtimerkin saimme yksinluistelun osalta 2022 ja muodostelmaluistelun osalta 2023. Helmikuussa 2024 seuralle myönnettiin myös Aikuisten tähtimerkki.

TULE VAPAAEHTOISEKSI!

Vapaaehtoisten tuki ja työpanos ovat tärkeitä niin seuran järjestämissä tapahtumissa kuin arkipäiväisessä toiminnassamme – seurayhteisömme kaipaa jokaista mukaan toimintaansa! Esimerkiksi ensiaputaidoille, valokuvaamisen ja graafisen suunnittelun osaamiselle, järjestyksenvalvojille sekä innokkaille varainhankkijoille on usein tarvetta, ja toivotamme ilolla uudet jäsenet tervetulleeksi toimikuntiimme. Mukaan voi tulla omien mahdollisuuksien puitteissa, arvostamme suuresti kaikkea seuran hyväksi käytettyä aikaa ja osaamista! 

 

Seuratyötä voi tukea myös lahjoituksilla. Seurassamme on tukirahasto sen varmistamiseksi, ettei yksikään luistelija joudu luopumaan harrastuksestaan perheen äkillisen taloustilanteen muutoksen vuoksi. Tukirahaston varat kerätään tapahtumista ja kilpailuista saatavista tuotoista, yhteistyöstä yritysten kanssa ja lahjoituksista.


Ilmoittaudu mukaan seuran toimintaan sähköpostitse: toiminnanjohtaja(at)espoonjaataiturit.fi.

Tässä yhteydessä haluamme kiittää valokuvaajia, joiden upeat, aitoja tunteita huokuvat kuvat ovat herättäneet nettisivumme henkiin. Sydämelliset kiitokset Janne Koistinen, Jyri Jäppinen, Teemu Nymander, Antti Lehto, Johannes Ollikainen, Elina Paasonen, Petri Pakarinen ja Sari Niskanen!

JKO_7975.jpg
Sellon katse uusi logo.jpg
Valokuitunen_EsJt_logo_nettisivuille_1024x1024.png
Busmo.PNG
IMG_9924.JPG

YHTEISTYÖ-
KUMPPANIT

Haluaisitko tukea lasten ja nuorten liikuntaa ja harrastamista? Haluaisitko näkyä tapahtumissamme, kilpailuissa, nettisivuillamme, jäänäytöksessämme tai kausijulkaisussamme? 

 

Siirrämme 30 % yhteistyön tuotosta tukirahastoon, joka tukee luistelumaksuissa luistelijoita, joiden perhe on kohdannut taloudellisia vaikeuksia eikä harrastuksen jatkuminen ilman tukea olisi mahdollista.


Ota yhteyttä toiminnanjohtajaamme, keskustelemme ja ideoimme mielellämme lisää kanssanne!

bottom of page