top of page

AIKUISTEN HARRASTELUISTELU

Myös aikuisilla on mahdollisuus harrastaa luistelua. Aikuisten harrasteryhmistä löytyy omat ryhmänsä täysin vasta-alkajille kuin jo pidempään luistelleille. Tule kokemaan luistelun ilo!

jko_6971.jpg
ALOITTELIJAT
(AIKUISET + NUORET)

Ryhmä on tarkoitettu luistelua aloitteleville aikuisille ja yli 15-vuotiaille nuorille. Tunneilla haetaan tuntumaa jäähän ja harjoitellaan perusluistelun alkeita aloittaen eteen- ja taaksepäin liikkumisesta jäällä ja jarruttamisesta. Kauden edetessä opetellaan mm. erilaisia liukuja sekä tutustutaan kaariin ja peruskäännöksiin. Jäällä on mukana apuvalmentaja, mikä mahdollistaa tarvittaessa ryhmän jaon kahtia, jolloin kaikilla on mahdollisuus kehittyä ja harjoitella omassa tahdissa. Kypärän käyttöä suositellaan, jos jäällä liikkuminen on epävarmaa.

Sunnuntaisin 7.1.-24.3.2024

11.10-12.00 Genano Areena, Leppävaara

Valmentaja: Pauliina Nuotiomaa

Hinta 195 € + seuran jäsenmaksu 25 €. Lisäksi jokaisen luistelijan on hankittava itse Taitoluisteluliiton harrasteluistelupassi.

AIKUISTEN TEKNIIKKA 1

Ryhmä vähän aikaa luistelleille aikuisille, joilla eteen- ja taaksepäin luistelu on sujuvaa. Tunneilla opetellaan kaaria, liukuja sekä perusaskeleita, kuten kolmosia ja kantakäännöksiä. Lisäksi satunnaisesti opetellaan mm. piruetteja ja hypähdyksiä. Ryhmä sopii aikuisluistelijoille, jotka haluavat keskittyä perusluistelutaitojen hiomiseen rauhallisella vauhdilla.

Vastuuvalmentaja: Pauliina Nuotiomaa

Aika: sunnuntai klo 8.00-9.00

Talvikausi 7.1.-24.3.2024

Paikka: Genano Areena, Alpha-kaukalo

Hinta 215 € + seuran jäsenmaksu 25 € + Taitoluisteluliiton luistelupassi hinnaston mukaan

AIKUISTEN TEKNIIKKA 2

Ryhmä jo hieman vauhdikkaammin luisteleville aikuisille, joilla perusaskeleet ovat jo hallussa. Tunneilla keskitytään perusluistelun kehittämiseen. Tunneilla tehdään kaaria, liukuja, helppoja askeleita ja askelsarjoja (kolmoset, kantakäännökset) sekä opetellaan myös haastavampia askeleita (käänteet, vastakolmoset, choctawt). Satunnaisesti kokeillaan piruetteja ja hyppyjä. Ryhmä sopii jo jonkin aikaa luistelleille aikuisille, joilla on jo hyvä vauhti perusluistelussa ja helpommissa askeleissa.

Vastuuvalmentaja: Pauliina Nuotiomaa

Aika: sunnuntai klo 9.00-10.00

Talvikausi 7.1.-24.3.2024

Paikka: Genano Areena, Alpha-kaukalo

Hinta 215 € + seuran jäsenmaksu 25 € + Taitoluisteluliiton luistelupassi hinnaston mukaan

AIKUISTEN TEKNIIKKA 3

Ryhmä on tarkoitettu pidempään luistelleille aikuisille, joilla perusluistelu ja askeleet sujuvat hyvällä vauhdilla. Tunneilla keskitytään perusluistelun kehittämiseen ja tehdään erilaisia askeleita ja askelsarjoja sisältäen myös haastavampia askeleita. Satunnaisesti voidaan tehdä piruetteja ja hyppyjä.

Vastuuvalmentaja: Pauliina Nuotiomaa

Aika: sunnuntai klo 10.10-11.10

Talvikausi 7.1.-24.3.2024

Paikka: Genano Areena, Alpha-kaukalo

Hinta 215 € + seuran jäsenmaksu 25 € + Taitoluisteluliiton luistelupassi hinnaston mukaan

MASTERS-TEKNIIKKA

Onko oma aktiiviurasi päättynyt jo muutama vuosi sitten? Luisteletko masters-joukkueessa tai haluaisitko käydä jäällä fiilistelemässä? Tämä tekniikkatunti on sinulle, hyvän taitotason omaava luistelija. Tunneilla tehdään mm. vauhdikasta kaariluistelua, harjoitellaan vaikeampia askelsarjoja ja opetellaan uusia juttuja. Sisältö muotoutuu ryhmän toiveiden mukaan.

Valmentaja: Heidi Kunelius

Aika: sunnuntai klo 13.25-14.15

Talvikausi 7.1.-24.3.2024

Paikka: Ilmatar, Areena 2

Hinta 195 € + seuran jäsenmaksu 25 € + Taitoluisteluliiton luistelupassi hinnaston mukaan

AIKUISLUISTELUN MAKSUISTA HUOMIOITAVAA

Kahteen aikuisten harjoitusvuoroon osallistuvalle annetaan 10 %:n alennus tuntien hinnasta. Alennusta ei kuitenkaan voi yhdistää Valley Bay Synchrospiritin kausimaksuun.

AIKUISLUISTELIJAN HENKILÖKOHTAINEN MAKSU ONNISTUU MYÖS:
  • Sporttipassilla (ePassi)

  • Edenred-liikuntaedulla 

Maksa harjoitusmaksu vasta kun olet saanut laskun!

Maksuohje Edenredin mobiilimaksuun: Avaa MyEdenred-sovellus ja valitse ”Luo mobiilimaksu” virike-edun kohdalta. Etsi sovelluksesta käyttöpaikka Espoon Jäätaiturit ry ja valitse se klikkaamalla käyttöpaikan nimeä listalla. Syötä palvelun summa, kirjoita viestikenttään mihin laskuun maksu liittyy  ja paina ”Vahvista maksu”.

Jos käytät vaihtoehtoisia maksutapoja, ilmoitathan siitä: talous(at)espoonjaataiturit.fi.

Huomioithan, että

  • ilmoittautumiset ovat sitovia ja synnyttävät maksuvelvoitteen.

  • seura ei ole velvollinen korvaamaan tunteja, jotka peruuntuvat meistä riippumattomista syistä, esim. tapahtumat ja turnaukset halleilla.

  • omia poissaoloja ei voi käydä korvaamassa muilla tunneilla.

  • ryhmät perustetaan, jos niille on tarpeeksi osallistujia.

bottom of page