top of page

HARRASTE-
LUISTELU

Tunnetko paloa jäälle? Niin mekin, tervetuloa harrastamaan kanssamme Espoon Jäätaitureihin! Meiltä löytyy sopiva luisteluryhmä ihan jokaiselle.

HALUATKO JÄÄTAITURIKSI?

Jos olet ottamassa ensimmäisiä potkujasi luistelu-urallasi, sinun kannattaa aloittaa luistelukoulusta. Löydät lasten luistelukoulujen tiedot Aloita luistelu -osiosta. Aikuisena aloittavallekin löytyy omia luistelukoulua vastaavia ryhmiä aikuisten harrasteryhmistä.

Jos sinulla on jo tuntumaa jäähän ja haluat luistelusta itsellesi hauskan ja innostavan harrastuksen, löydät sopivan ryhmän kehitys- ja harrasteryhmistä. Luistelukoulussa opittujen taitojen, kehittymistoiveiden ja iän perusteella ohjaajat ehdottavat luistelijalle sopivaa kehitys- tai harrasteryhmää. 

Kehitysryhmät on tarkoitettu pääosin alle kouluikäisille luistelukoulun käyneille lapsille, jotka haluavat kehittää luistelutaitojaan tavoitteellisesti yksin- tai muodostelmaluistelijana. Lasten ja nuorten harrasteryhmät ovat puolestaan kouluikäisten lasten ja nuorten ryhmiä. Aikuisten harrasteryhmistä löytyy omat ryhmänsä niin vasta-alkajille kuin jo pidempään luistelleille.

 

Omien harrasteryhmiemme lisäksi järjestämme yhdessä Espoon kaupungin ja Espoon Taitoluisteluklubin kanssa 12-18-vuotiaille nuorille täysin maksutonta Jumppi-toimintaa, kannattaa tutustua!

HARRASTE2.jpg

YLEISIÄ OHJEITA HARRASTELUISTELIJALLE

KAUSI- JA JÄSENMAKSUT
  • Jäsenmaksu maksetaan kerran kauden 2024-2025 aikana.

  • Ilmoittautumiset ovat sitovia.

  • Seura ei ole velvollinen korvaamaan tunteja, jotka peruuntuvat meistä riippumattomista syistä esim. tapahtumat ja turnaukset halleilla.

  • Omia poissaoloja ei voi käydä korvaamassa muilla tunneilla.

  • Ryhmät perustetaan, jos niissä on tarpeeksi osallistujia.

  • Lue lisää seuran maksusäännöistä.

HARRASTELUISTELUPASSI

Jokaisella harrasteryhmän luistelijalla tulee olla Suomen Taitoluisteluliiton harrasteluistelupassi. Lisätietoja harrasteluistelupassista ja ostolinkki löytyvät Suomen Taitoluisteluliiton sivulta. Luistelupassin Sportti-id:n numero tulee tallentaa myClubin jäsenrekisteriin. Harrasteluistelupassi tulee hankkia ennen ensimmäistä harjoitustuntia.

LISÄTIEDOT

Yhteydenotot esjt(at)espoonjaataiturit.fi tai 040 934 3037 arkisin klo 9-15.

bottom of page