top of page

LASTEN JA NUORTEN HARRASTERYHMÄT

Lasten ja nuorten harrasteryhmät ovat kouluikäisten lasten ja nuorten luisteluryhmiä, joissa harrastetaan yhdestä kahteen kertaan viikossa. Luistelu on hauskaa ja monipuolista liikuntaa. Meillä harjoitellaan hyvällä fiiliksellä ja iloisessa seurassa!

20230401_1948_JJ_P4014161_DxO.jpg
H1

H1-ryhmä on noin 7-12-vuotiaiden lasten harrastusryhmä, joka harjoittelee kaksi kertaa viikossa jäällä ja kerran oheisissa. H1-ryhmässä harjoitellaan perusluistelua, temppuja ja muodostelmaluistelun perustaitoja.

Vastuuvalmentaja: Eveliina Mikkola 

Hinta: 100 €/kk + seuran jäsenmaksu 35 €   + Taitoluisteluliiton luistelupassi hinnaston mukaan.

H2

H2-ryhmä on noin 9-14-vuotiaiden lasten harrastusryhmä, jossa kouluikäiset edistyneet harrastajat voivat luistella kaksi kertaa viikossa. Luistelun lisäksi H2-ryhmällä on oma jumppa kerran viikossa. H2-ryhmästä voi taitojen karttuessa siirtyä edelleen muodostelmaluistelun pariin, esim. Valley Bay Synchroshine

-joukkueeseen. 

Vastuuvalmentaja: Oona Nieminen

Hinta: 110 €/kk + seuran jäsenmaksu 35 €  + Taitoluisteluliiton luistelupassi hinnaston mukaan.

H3

H3-ryhmä on noin 12-17-vuotiaille taitaville harrastajille tarkoitettu ryhmä. Ryhmässä jatketaan perusluistelun ja askeleiden harjoittelua eteenpäin, hyppyjä ja piruetteja sekä muodostelmaluistelun elementtejä. Luistelijat voivat esittää toiveita tuntien sisältöön. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa pitkällä 80 minuutin jäällä ja kerran viikossa oheisissa.

Vastuuvalmentaja: Eevi Kankaanranta

Hinta: 110 €/kk + seuran jäsenmaksu 35 € + Taitoluisteluliiton luistelupassi hinnaston mukaan.

Tiedustelut sähköpostitse esjt(at)espoonjaataiturit.fi.

NUORTEN TREENIRYHMÄ

Nuorten treeniryhmä on taitaville n.16-24 vuotiaille kilpajäät jättäneille luistelijoille. Luistelutaustasi voi olla esimerkiksi: muodostelman kansalliset juniorit, SM-juniorit tai yksinluistelun kilparyhmät. Tervetuloa kokeilemaan matalalla kynnyksellä. Jäällä voidaan harjoitella niin yksilötaitoja kuin fiilistellä muodostelman elementtejäkin ryhmän toiveiden mukaan. Seurataustalla ei ole väliä. Tervetuloa mukaan! 

Valmentaja: Heidi Kunelius

Harjoitusaika: klo 15:40-17:00
Syyskausi: la 17.8. - 21.12.2024

Harjoituspaikka: Ilmatar Areena 1, Matinkylä

Hinta: 310 € + seuran jäsenmaksu 35 € + Taitoluisteluliiton luistelupassi hinnaston mukaan.
 

JUMPPI-RYHMÄ

Jumppi-toiminta on Espoon kaupungin tarjoamaa harrastustoimintaa sinulle 13-20-vuotias, joka syystä tai toisesta olet vaihtamassa vanhan harrastuksen uuteen tai aloittamassa kokonaan uuden harrastuksen. Jumppi-toiminnassa voit harrastaa maksutta leppoisalla otteella, harrastamisen ilosta. Espoon Jäätaiturit ja Espoon Taitoluisteluklubi järjestävät mahdollisuuden harrastaa taitoluistelua. Ilmoittaudu, ota omat luistimet mukaan ja nauti luistelun ilosta!

Kaikki Jumppi-toiminnan lajit löydät täältä: https://www.espoo.fi/fi/harrastushaku

Harjoitusaika: sunnuntaisin klo 14.15-15.15

Aikataulu 

Harjoituspaikka: Ilmatar Areena 2, Matinkylä

Lisätietoja antaa EsJt:n toiminnanjohtaja Henriikka Manninen 050 3200771

bottom of page