top of page

LASTEN JA NUORTEN HARRASTERYHMÄT

Lasten ja nuorten harrasteryhmät ovat kouluikäisten lasten ja nuorten luisteluryhmiä, joissa harrastetaan yhdestä kahteen kertaan viikossa. Luistelu on hauskaa ja monipuolista liikuntaa. Meillä harjoitellaan hyvällä fiiliksellä ja iloisessa seurassa!

20230401_1948_JJ_P4014161_DxO.jpg
H1

H1-ryhmä on noin 7-12-vuotiaiden lasten harrastusryhmä, joka harjoittelee kaksi kertaa viikossa jäällä ja kerran oheisissa. H1-ryhmässä harjoitellaan perusluistelua, temppuja ja muodostelmaluistelun perustaitoja.

Vastuuvalmentaja: Kia Kojo

Hinta: 95 €/kk + seuran jäsenmaksu 25 e + Taitoluisteluliiton luistelupassi hinnaston mukaan

H2

H2-ryhmä on noin 9-16-vuotiaiden lasten harrastusryhmä, jossa kouluikäiset edistyneet harrastajat voivat luistella kaksi kertaa viikossa. Luistelun lisäksi H2-ryhmällä on oma jumppa kerran viikossa. H2-ryhmästä voi taitojen karttuessa siirtyä edelleen muodostelmaluistelun pariin, esim. Valley Bay Synchroshine

-joukkueeseen. 

Vastuuvalmentaja: Sara Leppänen

Hinta: 105 €/kk + seuran jäsenmaksu 25 e + Taitoluisteluliiton luistelupassi hinnaston mukaan

H3

H3-ryhmä on noin 12-17-vuotiaille taitaville harrastajille tarkoitettu ryhmä. Ryhmässä jatketaan perusluistelun ja askeleiden harjoittelua eteenpäin, hyppyjä ja piruetteja sekä muodostelmaluistelun elementtejä. Luistelijat voivat esittää toiveita tuntien sisältöön. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa pitkällä 80 minuutin jäällä ja kerran viikossa oheisissa.

Vastuuvalmentaja: Sara Leppänen

Hinta: 105 €/kk + seuran jäsenmaksu 25 e + Taitoluisteluliiton luistelupassi hinnaston mukaan

Tiedustelut sähköpostitse esjt(at)espoonjaataiturit.fi.

NUORTEN TREENIRYHMÄ

Nuorten treeniryhmä (tai ex-muokkareiden ryhmä) on taitaville 16-24-vuotiaille kilpajäät jättäneille muodostelmaluistelijoille tarkoitettu ryhmä. Jäällä voidaan harjoitella niin yksilötaitoja kuin fiilistellä muodostelman elementtejäkin ryhmän toiveiden mukaan.

Seurataustalla ei ole väliä, kaikki kuvaukseen sopivat luistelijat ovat tervetulleita mukaan!

Valmentaja: Heidi Kunelius

Harjoitusaika: sunnuntaisin klo 12.25-13.15
Talvikausi 7.1.- 24.3.2023

Harjoituspaikka: Ilmatar Areena 2, Matinkylä

Hinta: 180 € + seuran jäsenmaksu 25 € + Taitoluisteluliiton luistelupassi hinnaston mukaan.
 

JUMPPI-RYHMÄ

Jumppi-toiminta on Espoon kaupungin tarjoamaa harrastustoimintaa sinulle 13-20-vuotias, joka syystä tai toisesta olet vaihtamassa vanhan harrastuksen uuteen tai aloittamassa kokonaan uuden harrastuksen. Jumppi-toiminnassa voit harrastaa maksutta leppoisalla otteella, harrastamisen ilosta. Espoon Jäätaiturit ja Espoon Taitoluisteluklubi järjestävät mahdollisuuden harrastaa taitoluistelua. Ilmoittaudu, ota omat luistimet mukaan ja nauti luistelun ilosta!

Kaikki Jumppi-toiminnan lajit löydät täältä: www.harrastushaku.fi

Harjoitusaika: sunnuntaisin klo 14.15-15.15

Aikataulu 14.1. -  28.4.2024

Harjoituspaikka: Ilmatar Areena 2, Matinkylä

Lisätietoja antaa EsJt:n toiminnanjohtaja Henriikka Manninen 050 3200771

bottom of page