top of page

LUISTELUKOULUN JA ALKEISHARRASTERYHMIEN KOKEILUTUNNIT

Millaista on luisteluharrastuksen aloittaminen? Tule kokeilemaan!

IMG_6772.jpeg
LUISTELUKOULUN KOKEILUKERRAT 3-6 -VUOTIAILLE
  • keskiviikkona 3.1. klo 18:05-18:45 (Tapiolan harjoitusjäähalli)

  • torstaina 4.1. klo 17:20-18:00 (Warrior Areena, Leppävaara)

Luistelukoulussa lapset oppivat luistelun alkeet leikkien ja pelien avulla. Luistelukoulussa alle kouluikäiset lapset harjoittelevat kerran viikossa innostavien ja ammattitaitoisten ohjaajien johdolla. Harjoittelussa hyödynnetään erilaisia välineitä kehittäen lasten motorisia taitoja monipuolisesti. Luistelukoulussa opitaan myös muun muassa ryhmässä toimimista ja ohjeiden seuraamista.

JÄÄTIIKEREIDEN KOKEILUKERTA 3-6 -VUOTIAILLE POJILLE
  • keskiviikkona 3.1. klo 17:15-17:55 (Tapiolan harjoitusjäähalli)
     

Jäätiikerit on poikien oma luistelukouluryhmä, jossa opitaan luistelun alkeet leikkien ja pelien avulla. Ryhmässä jokainen poika pääsee harjoittelemaan omalla taitotasollaan oppien luistelun perusteet. Harjoittelussa hyödynnetään erilaisia välineitä kehittäen lasten motorisia taitoja monipuolisesti. Jäätiikerit-ryhmässä harjoittelu toimii myös loistavana pohjana muihin jäälajeihin. 

ALKEISHARRASTERYHMÄN KOKEILUKERTA 7-12 -VUOTIAILLE KOULULAISILLE
  • keskiviikkona 3.1. klo klo 18:30-19:15 (Tapiolan harjoitusjäähalli)

    Alkeisharrasteryhmässä eli AH-ryhmässä kouluikäiset lapset oppivat luistelun perusteita ja saavat kehittää omaa luistelutaitoaan kohti taitoluistelun peruselementtejä. Alkeisharrasteryhmässä lapset ja nuoret pääsevät kokemaan luistelun iloa, haastamaan itseään ja oppimaan uutta taitoluistelusta. Harjoittelua toteutetaan pienryhmissä tarjoten luistelijoille omaan taitotasoon sopivia harjoitteita. Harjoituksissa lapset ja nuoret oppivat toimimaan ryhmässä ja pääsevät myös itse vaikuttamaan harjoiteltaviin asioihin. 

Mukaan kokeilukerralle tarvitset omat luistimet ja luisteluun sopivat vaatteet. Suosittelemme myös kypärää perheen pienimmille. Vanhemmat voivat seurata luistelutuntia katsomosta käsin. Osallistuminen on maksutonta, eikä tunneille tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Muutokset ovat mahdollisia! Lisätietoja siiri.turunen@espoonjaataiturit.fi.

bottom of page